sinds 1972

Tuinbouwmachines & Intern Transport

Bel ons nu! 0174 242903

Jegro

u bekijkt: Robu RS-150A

Technische omschrijving:

Robu RS-150A

JS RS-150A

 

Q Max: 180 L./min.

H Max: 8 Mtr. (opvoerhoogte)

Motor: 0,15 / 0,25 kW/PK

Spanning: 230 Volt

Vlotter: balvlotter (Mac3)

Gewicht: 9kg

 

Toepassing: Schoon water,

licht verontreinigd water zonder vaste delen. Kleine hoeveelheden zand geen probleem.

 

Bel voor meer informatie.

Productnaam: Robu RS-150A

 

Beschrijving:

Pompen met gietijzeren waaier en dubbele mantel, waardoor de motor optimaal gekoeld wordt. Het pomphuis is gemaakt uit RVS AISI 304. Uitermate geschikt om voor lange tijd bij ‘n laag niveau te pompen.

 

JS Pompen. Deze dompelpompen zijn geschikt voor licht verontreinigd water. De 230V uitvoering is voorzien van ’n motorbeveiligingsschakelaar. Asafdichting: Bij types tot JS 250 een dichtring + keramische seal-afdichting in aparte oliekamer. Bij types vanaf JS 250 een dichtring + dubbele keramische seal in aparte oliekamer. Deze pomp is geschikt voor toepassing in vijvers (fontein, waterval e.d.) en het leegpompen van kelders, garages, zwembaden, kuilen e.d. De pompen zijn van een sterke en duurzame constructie van RVS en gietijzer. De Pomp as is van RVS. Ook leverbaar met automatische vlotterdrijfschakelaar (type A). Type MA is met elektronische magneetschakelaar (AGMA 22).

 

Algemeen.

JS produceert dompelpompen. Deze JS-dompelpompen zijn geschikt voor schoon water tot zeer vuil water, waar ook nog vaste bestanddelen in zitten. Dus van vijver tot riool en van bouw tot industrie. De pompen zijn van een sterke constructie van RVS en gietijzer. Zo zijn er dompelpompen met een teruggetrokken waaier of kanaalwaaier waardoor dikkere vloeistoffen verpompt kunnen worden (type SV of S), pompen compleet met snij-inrichting (type SK) of de grinder pompen met bij de ingang een vergruisinrichting (type GS).

 

Informeer welke pomp voor uw toepassing geschikt is.